Agoudimos Lines Kushte të përgjithshme
italiano english deutch shqip srpsko-hrvatski


Ventouris Ferries
VENTOURIS FERRIES eshte kompanji tragetesh qe lidh rregullisht Italine me Korfuzin, Italine me Durresin, Italine me Greqine.

VENTOURIS FERRIES ofron nje atmosfere miqesore dhe te kujdesshme gjate udhetimit detar, anije me salla te medhaja, me kabina te kenshme, me ajer te kondicionuar dhe dyqane duty-free. Lexo më shumë.
Rezervime
Këtu mund të verifikoni disponibilitetin e vendeve të lira në mënyrë më të thjeshtë.
SHQIPëRI  
GREQI  

Mo Tu We Th Fr Sa Su
             
             
             
             
             
             
Mo Tu We Th Fr Sa Su
             
             
             
             
             
             


© 2002-2024 Morfimare
Morfimare srl :: Sales Agent VENTOURIS FERRIES
c.so De Tullio, 36/40
70122 :: BARI :: Italy
P.IVA / VAT code 00253590723